معرفی انیمیشن Inside Out
امروز قصد دارم به معرفی انیمشن Inside Out بپردازم. یک انیمیشن جذاب و آموزشی که حتما از دیدنش همراه با بچه ها لذت میبرین.
داستان « Inside Out » پیش از اینکه تصمیم گرفته شود در این انیمیشن به مخاطب معرفی شود، در زندگی شخصی کارگردان و خالق این اثر یعنی پت دکتر به وقوع پیوسته بود. دکتر به یاد می آورد که تغییرات رفتاری اش زمانی که در کودکی به دانمارک برده شد، حال و روز وی را دگرگون کرد اما پس از اینکه سالها بعد، وضعیتی تقریبا مشابه را در دخترش نیز مشاهده کرد، تصمیم گرفت تا ایده عجیب و غریب و حساس « 5 احساس » انسان را در قالب یک انیمیشن ساخته و به سینما بیاورد.
رایلی دختر 11 ساله و شادی است که بخاطر شرایط خانوادگی، مجبور می شود به همراه پدر و مادرش به شهر سان فرانسیسکو نقل مکان کند. رایلی در این شهر جدید باید دوستان جدید پیدا کرده و وضعیت خودش را با این محیط تطبیق دهد. با اینحال 5 احساس مهم ذهن او شامل خوشی ) ناراحتی ،خشم، ترس، و انزجار قادر نیستند در موقعیت جدیدی که رایلی در آن قرار گرفته مدیریت همیشگی شان را بر ذهن او داشته باشند و دائما در حال کشمکش هستند اما…
Inside Out از آن دسته آثار شرکت پیکسار می باشد که صرفا برای جلب رضایت مخاطبین خردسالش ساخته نشده است. هدف فیلم تنها خنداندن مخاطب کم سن و سالش و روایتی ساده از آنچه که از یک انیمیشن معمولی انتظار می رود نیست.
« Inside Out» به خوبی می تواند تلنگری باشد برای افراد بزرگسال به جهت تسلط بر احساساتشان و آنچه که در زندگی روزمره شان می گذرد. پیامهای عاطفی فیلم مخصوصا در یک سوم پایانی فیلم بیش از آنکه برای کودکان مفید و آموزنده باشد، می تواند یک کلاس درس اخلاقی برای والدینی باشد که شاید نسبت به روحیات فرزندانشان تابحال اینقدر عمیق فکر نکرده باشند.
فرصت خیلی خوبیه که برای بچه ها این انیمیشن زیبای روانشناسی رو تهیه کنید, همراه با اونها تماشا کنید و بعدش به کودکتون فرصت بدید درباره اش فکر کنه, بعد حتما در موردش با بچه ها گفتگو کنید و ازشون بخواین که مغز و احساسات خودشون رو نقاشی کنن, موعظه نکنید, گفتگو کنید و سرگرمی و نمایش و شوخی رو هم فراموش نکنید.
« Inside Out» با زبانی ساده و طنز به عمق احساسات یک انسان می رود و از او می خواهد تا در لحظات مختلف زندگی اش، بهترین احساسی که می تواند داشته باشد را پرورش دهد که این احساس صرفا قرار نیست تنها خوشحالی باشد .
منبع: دنیای روانشناسی
دیدگاهتان را بنویسید